Tuesday, February 12, 2013

Boundless Happiness

Written by Anna Lee at 9:47:00 PM 0 comments
Assalamualaikum..
Alhamdullilah I'm finally engaged on 2 feb 2013..





Alhamdulillah.. All is well.

Thank you for visiting!
Lots of love,
Anna xx.

Friday, November 16, 2012

HOBI KE HOBBY?

Written by Anna Lee at 3:28:00 PM 0 comments
Assalamualaikum. Hai..

Hobi ke hobby? Ataupun hubby? macam sama je sebutan dia?! haha *ok abaikan.. Haruslah semua orang ada hobi kan. Contohnya;
*kumpul stamp
*baca novel

*kumpul tiket wayang (weekend dating tgk wayang kann)

*kumpul duit lama/barang antique

*Menjahit macam mak-mak
*menulis diary/jurnal   

*ber- blogging (screenshot)

There's so much things to describe kalau nak cerita satu persatu la kan. Hobi saya? for sure korang tak tahu. Saya suka baca tweet orang, even satu hari tak tweet! Instagram juga salah satu online application yang saya rajin buka. Then both of twitter dan instagram ni phone's application kan. 

Dari zaman kanak-kanak sampailah dewasa ni tabiat dan hobi saya ialah saya suka collect barang-barang yang cute, dan pelik. Recently I found these cute and tiny things that attract me to stop and stare at them! Argh I felt so tempted to buy those thing! teruk nya nafsu membeli aku ni!! *cakap dalam hati la kan hoho



Cute tak?? Korang tau tak apa tu? Macam mini pillow kan? But it is not. Benda ni saya pun tak dapat kenalpasti nama dia. Apa yang saya tahu, boleh buat main batu seremban. Cuba kira betul-betul, kan ada tujuh tu.. Remind me of my childhood, cuti sekolah je, lawan batu seremban with my sister Ara Lee. ROFL That mini pouch tu pun comelllll!!. So I buy together that mini pouch so I can keep that mini pillow safely. I do take a good care of my stuff, just so you know :P



Actually banyak lagi design dan corak yang menarik. Boleh kelabu mata bila duduk kat situ sebab gila cute! Haaaa pelik nyaa kannnnn!! Everybody's like, Anna WHY ARE YOU WEIRD? haha, I can't stand to see those, lagi comel dan pelik, I was like 'awww cute!!!' haha okla itu sahaja hujah saya pada hari ini dan ini hanyalah sekadar berkongsi cerita. :) So that's the story ends now. Lagi banyak benda saya type, lagi nampak pelik nya saya nanti. haha


p/s: For those who would like to share your story with me, just drop your link ok :)

Thank you for reading.
Lots of love,
Anna xx.


Monday, November 12, 2012

Instag!

Written by Anna Lee at 9:23:00 PM 0 comments
Assalamualaikum.


The truth is I don't know how to start the new entry since my blog abandoned for almost a year. Rasa macam geli-geli nak sebut pasal instagram. Haa kalau nak tau kan tabiat saya ialah suka baca twitter dan tengok serta membelek instagram. Sekarang ni suka post gambar *poyo je padahal bukan selalu upload pun hoho. Korang semua mesti dah up-to-date kan dengan application phone sekarang ni, iphone users mahupun android kan heeeee~ So, haruslah korang lagi advanced dari saya.

Nak la sikit share dengan kau orangs. This is a few picture yang saya post dalam instagram.






Cantik tak? Haha inilah bakat terpendam yang saya miliki *feeling macam professional plak ahaks ;P This is only a few and there is more. Boleh like kalau suka. Marilah klik : instagram.com/anneleex 

Sekian.
Lots of Love,
Anna xx.